Feest organiseren

Feest organiseren

Feest organiseren uitnodiging communie feestje, boek dan deze leuke Mr Bean imitatie voor op jouw feest!

Laat al uw kinderen en de volwassenen genieten van deze leuke feest animatie act van Mr Bean imitator als u bv: een feestje vieren gaat!
Benny imiteert Mr Bean als sinds 1996 en treed op bij zowel kleine privé feestjes als bij grote feesten.
Gaat uw vaderdag feest door bij u thuis of in een feestzaal boek Mr Bean imitator nog vandaag!
Mr Bean imitator treed niet op een podium op maar komt binnen als te laat gekomen gast…
Voor als jouw vaderdag feest écht een onvergetelijk feest moet zij aarzel niet of ga snel kijken naar de foto’s en video’s die op deze website staan en laat je meeslepen in de leuke grappige wereld van Mr Bean!
Een verjaardag  feest vieren doe je best samen met “Mr.Bean” nog nooit zullen de aanwezige gasten zo hebben gelachen en genoten hebben van de aanwezigheid van deze gepaste feest animatie als Mr Bean!
Al 20 jaar treed Benny op als Mr Bean imitator zowel in binnen als in buiten land en heeft al vele ervaringen opgedaan.
Ook al is zijn act de laatste jaren niet veel veranderd blijft het nog steeds leuk om hem aan het werk te zien als u bv een verjaardag organiseren gaat.
Een feestje geven is niet altijd gemakkelijk, maar als je deze act boekt van Mr Bean imitator is je feest al voor het grootste deel geslaagd!
Ga snel eens kijken naar de leuke foto’sen video clips die hier nog op de website staan en laat je verrassen door deze fantastische imitatie act van Mr Bean imitator!
Op ieder feest hoort de nodige humor aanwezig te zijn, dus ga je een Feestje geven laat dan Mr Bean imitator jouw feestje prettig verstoren en iedereen zal nog lang nagenieten!
Gezien op TV bij: “My name is”

Klik op een foto om een video te bekijken.