Home

Familiefeest ideeen

Familiefeest ideeen verjaardag man humor 50 jaar man en tips voor een  50 jaar verjaardag, boek Mr Bean uit voor een onvergetelijk feest! kado voor zilveren bruiloft kado 50 jaar feest tips 50 jaar verjaardagsfeestje
Mr Bean op jouw feest, voor een onvergetelijk feest, nodig Mr Bean uit op uw feest als u een feestje vieren gaat of organiseren gaat en zoekt naar feest tips 50 jaar.
Het is zeker een leuk kado bv bij andere gelegenheden zoals: bij een Geboorte, Baby borrel, Lentefeest, Vormsel, Eerste communie, Plechtige Communie, kinderfeestjes-organiseren,  feest tips 50 jaar,  prive-feest-organiseren, Jubileum, Verjaardag, uitnodigingen kinderfeestje, Verjaardagsfeest, kado-50-jaar, kado-65-jaar-verjaardag, verjaardagswensen, verjaardag-50-jaar, kinderfeestje, Huwelijksreceptie, Moederdag, vaderdag, Verjaardagswensen volwassenen, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsfeest, Personeelsfeest enz…
Mr Bean wie kent hem niet dit is een leuk idee als je een verjaardagsfeest  organiseren gaat!
Voor het mooiste kado voor een verjaardag-50-jaar  hebt je een verjaardagsfeest boekt dan deze artiest!

 

Het is zeker een leuk verjaardagscadeau op iedere feest of bent u op zoek naar leuke typetjes op uw verjaardagsfeest dan is deze Mr Bean imitator wat u zoekt!
Voor het mooiste kado 50 jaar op jouw verjaardagsfeest boekt u deze MrBean imitator hij word vaak geboekt bij een 50ste en 65ste verjaardag of als iemand op pensioen gaat!
Gaat u een personeelsfeest, bedrijfsfeest organiseren dan is dit de animatie die je zoekt!
Bij een uitnodiging feest organiseren kan u zeker deze Mr Bean imitatie act eens proberen, dit is zeker en vast dé feest animatie die jij zoekt!
Gaat u een verjaardagsfeest geven of een ander feest kijk dan zeker eens verder op deze site, of al gaat u een huwelijksfeest organiseren is deze act ideaal bij uw huwelijksreceptie!
Na een aankondiging lentefeest is natuurlijk deze leuke Mr Bean imitator graag te gast op het feest van uw kind!
Dit is dé gepaste verjaardagsfeest animatie!
U kan steeds een vrijblijvende prijsofferte doen en er word nooit een voorschot gevraagd, Benny imiteerd sinds 1996 het typetje Mr Bean!
Aarzel niet en laat MrBean uw feestje prettig verstoren,  klik hier om een prijsofferte te doen!
Nadat u een prijsofferte hebt gedaan zal u binnen de 2 dagen een prijsofferte ontvangen, indien u hiermee akkoord gaat kan u op boeken klikken en vult u de nodige gegevens in en klaar!
Gezien op TV bij: “My name is” verder is Mr Bean al te gast geweest bij: afrit 9, man bijt hond, Marelijne de Wouters, en in verschillende reclame spots…
Mr Bean op uw feest is zeker het mooiste verjaardagscadeau voor hem of haar!
 
Biografie:
Voor een onvergetelijk feest, nodig Mr Bean uit! Gezien op TV bij: “My name is”
Van Der Keelen Benny imiteert Mr Bean al sinds 1996 en met nog steeds heel véél succes!
Hij heeft al opgetreden in België, Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Spanje, Turkije, Malta enz
Benny volgde ooit een modellen opleiding en was niet van zin om Mr Bean te gaan imiteren, maar daar werd hij ondekt en zijn carrière begon.
Hij ging gaan zwemmen en liep daar rond als Mr Bean en sprong enkele malen van de wipplank en nadien kwamen er kinderen hem vragen om dat nog eens te doen, boven in de cafetaria stonden er mensen te kijken hoe Benny als Mr Bean van de wipplank sprong.
Wanneer Benny nadien in de cafetaria iets ging drinken vroegen ze al om zijn handtekening, iemand die daar werkte vroeg aan hem of ze hem konden boeken voor een act bij een verjaardagfeestje…
Toen is het allemaal begonnen en is Benny Mr Bean gaan bestuderen, hoe hij loopt, hoe hij denkt, wat zijn karakter is enz…nu een grappige act geworden!
Benny heeft ook al op TV geweest bij Man bijt hond, Marlijne de wauters, Afrit 9, Blind date enz…
Heb jij een communiefeest, een verjaardagfeest, jubileumfeest of een ander feest aarzel dan niet om deze artiest te boeken want hij is de persoon die van uw feest een écht blijvende herinnering maakt! Boek hem nu!
Belgium got talent boek mr bean imitator
MrBean op uw feest!
Voor een onvergetelijk feest, nodig MrBean uit als u een verjaardag vieren gaat!
Het is zeker ook een leuk kado voor bv bij andere gelegenheden zoals: bij een geboorte, baby borrel, plechtige communie, jubileum, huwelijksreceptie, bedrijfsfeest, personeelsfeest enz…
MrBean wie kent hem niet dit is de ideale act als je een verjaardagsfeest organiseren gaat!
Voor het mooiste kado voor een verjaardag hebt je een verjaardagsfeest boekt dan deze artiest!
MrBean imitator is zeker en vast dé feest animatie die jij zoekt!
Of al gaat u een huwelijksfeest organiseren is deze artiest ideaal bij uw huwelijksreceptie!
Na een aankondiging lentefeest is natuurlijk deze leuke MrBean imitator graag te gast op het belangrijkste feest van uw kind!
Dit is dé gepaste verjaardagsfeest animatie!
U kan steeds een vrijblijvende prijsofferte doen en er word nooit een voorschot gevraagd, Benny imiteerd sinds 1996 het typetje Mr Bean!
Aarzel niet en laat MrBean uw Party prettig verstoren, klik hier om een prijsofferte te doen!
Nadat u een prijsofferte hebt gedaan zal u binnen de 2 dagen een prijsofferte ontvangen, indien u hiermee akkoord gaat kan u op boeken klikken en vult u de nodige gegevens in en klaar!
Gezien op TV bij: “My name is” als ook was hij te gast bij: afrit 9, man bijt hond, Marlijne de Wouters, en in verschillende reclame spots…
MrBean op uw feest is absolute het mooiste cadeau met leuke humor voor hem of haar!

http://www.mrbeanimitator.be